Bericht versturen
Thuis

FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD Fabrieksreis

China FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD certificaten
China FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD certificaten
De verkoop van uw delen ging goed vorig jaar zonder terugkeer tot dusver. Dank!

—— Zuid-Afrika Mr.Brett

Ik ben verheugd geweest om u te informeren, dat uw delen al onze test overschreden. Tevreden, herzag de prijs voor 1000 PCs en bevestigen ook u de kleur van dekking kunt veranderen

—— Italië Ms.Sara

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD
Modellen
workshop
Assmblylijnen

Modellen

workshop

Assmblylijnen

1 2 3
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

 • lopende band

  FENGHUA VLOEIBAAR AUTOMATISCHE CONTROLEco., Ltd die inspuitend vorm en gietend workshop, Materiële workshop, het Lokken workshop, CNC het Bewerken workshop, het Assembleren workshop, verpakkingsworkshop bezitten.

  Het introduceren ging het machinaal bewerken van materiaal van multi-platformcnc machinaal bewerkend centrum, hoge snelheids automatische draaibanken, high-precision EDM vooruit, injectie het vormen, gietend machines enz.

   

  Het sterke R&D-team houdt elk tempo op de innovatie en de ontwikkeling om het productenontwerp te perfectioneren en de beste oplossing van OEM/ODM aan te bieden.

   

  Verkoopteam als venster aan marketing, wereldwijd het delen van idee en het geven om het vereiste van onze getaxeerde klanten hoogst wordt geactiveerd die.

 • OEM / ODM

  FENGHUA VLOEIBAAR AUTOMATISCHE CONTROLEco., Ltd ontwikkelt duurzame OEM/ODM over de hele wereld voor onze klanten, de laatste jaren wij reeds buid omhoog de OEM/ODM-verhouding op lange termijn met één of andere grote fabrikant van Automobiel industriële, industriële leersnijmachine, Verpakkingsmachine industriële enz. in Europa en Noord-Amerika.

   

  Wij hebben capaciteit voor cliënten geleverd materieel processing.customer-embleemontwerp, het ontwerp van het douanepakket, kan aangepaste procdure van het productenontwerp in onze fabriek volledig worden uitgevoerd.

 • R & D

  FENGHUA VLOEIBAAR AUTOMATISCHE CONTROLEco., Ltd het bezitten en introduceert geavanceerd machinaal bewerkend materiaal zoals multi-platformcnc machinaal bewerkend centrum, hoge snelheids automatische draaibanken, high-precision EDM, injectie het vormen, gietend machines enz., onze R&D-teams met rijken en beroepservaring, grondige kennis van Pneumatisch automatiseringssysteem en het vloeibare controlesysteem, geschikt aan ontwerp, ontwikkelt nieuwe producten voor verschillende industriezonetoepassing.

  Met gevorderd het machinaal bewerken materiaal en sterke R&D-teams, VLOEIBAAR de AUTOMATISCHE CONTROLEco. die van FENGHUA, Ltd op schouder de aanhoudende innovatie en elke uitdagingen dragen houden vooruit bewegend.

   

  Grafiek voor illustratie op Prodedure van Nieuwe Productenontwikkeling

  FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. JOHNNY CHEN

Tel.: 86-574-88871069

Fax: 86-574-88882296

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)